Învață procedura de aterizare de urgență a unui Boeing 737

Avion

Tim Morgan, pilot de avioane de linie cu mulți ani de experiență în spate, a creat un clip video de 10 minute în care susține că oricine cu experiență zero, care ar respecta pașii descriși acolo, ar putea ateriza în siguranță un avion commercial Boeing 737 în cazul unei urgențe. Oricine ar putea, dacă ar reuși să pătrundă în cabina piloților. Desigur, ceea ce susține pilotul este puțin ridicol, pentru că fiecare urgență are specificul ei. Totuși, clipul este foarte interesant și merită vizionat.

Morgan l-a creat pentru a-și susține răspunsul la întrebarea: Ce ar trebui să fac pentru a ateriza în siguranță un avion, dacă pilotul leșină? Clipul oferă multa informație despre pilotarea unui avion de linie si, daca ești curios ce fac indicatoarele și butoanele din carlingă, merită să afli.

Dar dacă te vei afla vreodată într-un avion în care ambii piloți au leșinat, va fi foarte dificil să poți butona telefonul pentru a salva pasagerii. Pentru ca instrucțiunile să aibă sens, ar trebui să te afli în cabina unui Boeing 737, iar șansele ca video-ul lung de 10 minute să poată fi descărcat prin wi-fi-ul slab al unui avion de linie sunt foarte mici.

Articol original publicat pe Gizmodo.