Primul pas

Dragi pasionați de 4×4 și SUV-uri,

Probabil că mulți dintre voi v-ați cumpărat mașinile de care sunteți atât de mândri pentru marea lor calitate de a vă duce în mai toate locurile dorite, fără să vă faceți probleme dacă bordurile sunt până la prag sau dacă drumul spre cabană este pe jumătate neasfaltat.

Probabil că mulți dintre voi ați încercat calitățile SUV-urilor voastre și offroad, chiar dacă asta a însemnat doar delușorul din spatele cabanei sau un drum forestier cumințel.

Dar ce știm sigur e că asta nu v-a fost de-ajuns, că doar v-a deschis pofta și că visați pe ascuns să vă puteți arăta capacitățile voastre și ale mașinilor întrecându-vă cu alții ca voi, amatori pasionați de 4×4 și SUV-uri.

Până acum, nimeni nu s-a gândit la voi. Campionatele de offroad erau dedicate doar piloților licențiați FRAS, aveați nevoie de un copilot experimentat în stare să citească un roadbook, iar traseele erau făcute în așa fel încât nu aveați ce căuta pe ele cu SUV-urile standard ieșite din fabrică.

De-acum, însă, există noul campionat!

100tracks e o combinație palpitantă între offroad și rally raid! Clasa soft a competiției este dedicată celor ca voi, care doresc să-și pună SUV-urile la treabă și să se distreze în natură. Traseele sunt accesibile și nu mai aveți nevoie de co-piloți profesioniști, ci doar de un prieten capabil să urmărească un track GPS. La fel de bine poate fi și iubita, se știe doar că femeile se orientează cel mai bine!

100tracks e și cool, pentru că traseul este încărcat în smartphone sau pe tabletă și funcționează printr-o aplicație care costă 1 euro!

100tracks este transmis prin live streaming, astfel încât prietenii vă pot urmări evoluția live pe dispozitivele lor mobile, telefoane, tablete sau laptopuri.

Vrei să-ți faci o impresie mai  amănunțită despre 100tracks? Intră aici și vezi!