100Tracks

100Tracks este o echipa formată din cei mai vechi membri ai sportului off-road auto din România - pionieri în acest sport începând cu 1996, cu experiență de peste 20 ani în competiții sportive montane, training 4x4 și cartografierea traseelor montane.

Rasty Petzalis Gabriel este inițiatorul conceptului 100Tracks, acesta fiind furnizorul oficial Discovery Channel România de servicii 4x4, pentru evenimente sau transport în zone greu accesibile.

Rasty

Partener cu Academia Titi Aur în domeniul conducerii defensive 4x4 pe teren accidentat și administrator al zonei de off-road din cadrul autodromului Academiei, este și inițiatorul primului curs de conducere pe teren accidentat off-road.

100Tracks s-a specializat în organizarea de training și evenimente 4x4, precum și documentare/marcare/cartografiere a traseelor off-road în format digital din toată România.

Discovery Channel este partenerul proiectului myTRIP România, inițiat de 100Tracks pentru documentarea locurilor și obiectivelor mai puțin cunoscute din România, destinate turismului eco și de aventură, multe dintre acestea făcând parte din mitologia românească.

Site-ul oficial: www.100Tracks.net