Începe cu ceva. De Ora Pământului, stinge televizorul.

Ora Pamantului

Schimbarea începe cu gesturi mici. De Ora Pământului, stingem lumina pentru a atrage atenția asupra schimbărilor climatice care amenință să distrugă biodiversitatea planetei noastre.

Discovery România se alătură campaniei inițiate de World Wildlife Fund for Nature, iar, pe 25 martie, de la 20:30 la 21:30, programul normal va fi întrerupt. Pe ecrane va apărea un mesaj care va îndemna telespectatorii să stingă lumina și televizorul și să se alăture celor 2 miliarde de oameni din peste 7000 de orașe care aleg să doneze energia lor planetei. 60 de minute, pentru început.

Informează-te. Implică-te. Începe cu ceva.

Închizi sau nu închizi întrerupătorul? Apeși sau nu pe butonul de la telecomandă? Este un gest extrem de simplu, care, de fapt, reprezintă începutul unui proces îndelungat de conștientizare a propriului impact asupra mediului.  Din 2011, Ora Pământului a intrat în etapa Mai mult decât o oră pentru planetă (Beyond the Hour), în care oamenii de pretutindeni sunt îndemnați să-și schimbe comportamentul pentru a avea un impact mai mic asupra naturii. Discovery va dedica mai mult de o oră luptei pentru diminuarea impactului asupra mediului difuzând două documentare care urmăresc consecințele dezastruoase ale schimbărilor climatice, Seceta Ucigașă (18:30-20:30) și Racing Extinction (21:30-23:30).

Reducerea propriului impact începe cu schimbări mici. Pe 25 martie, renunță la mașină în favoarea bicicletei și participă la tura organizată de WWF și Adevărații VeloPrieteni, cu startul în Parcul Izvor, unde vor fi organizate activități educative pentru toată familia, întreaga zi.

Află mai multe despre cum te poți implica pe:  www.ora-pamantului.ro.

URMEAZĂ

Acum la TV

Youtube