Autobiografia lui Bear Grylls - Noroi, transpirație, lacrimi

Autobiografia celui mai faimos pasionat de aventuri extreme din lume, britanicul Bear Grylls, apare la editura Nemira: Noroi, transpiraţie şi lacrimi şi se lansează la Salonul Internaţional de carte Bookfest, din pavilionul C de la Romexpo, sâmbătă, 23 mai, de la ora 12.00, la standul editurii Nemira. Alături de noi va fi un invitat special din partea Discovery Channel România  - DANIEL PISICĂ.

Pilot instructor, antrenor de tir, cascador, paraşutist, motociclist, instructor de pregătire pentru cadre militare în domeniul sportului, alpinist, parapantist, practicant de arte marţiale, Daniel Pisică a participat alături de Tomi Coconea la Red Bull X-Alps si X-Pyr, printre cele mai dure competiţii de aventură din lume. A făcut parte din prima echipă integral românească care a urcat în 2003 pe Everest şi a avut ascensiuni reuşite pe Aconcagua şi Kilimanjaro.

Împreună vom vorbi despre viaţa spectaculoasă a pasionaţilor de adrenalină!


Nemira

Bear Grylls

Autobiografia celui mai faimos pasionat de aventuri extreme din lume, britanicul Bear Grylls, apare la editura Nemira: Noroi, transpiraţie şi lacrimi este hitul internaţional în care Grylls îşi spune povestea fascinantă de viaţă şi din care fanii află, în sfârşit, ce anume l-a făcut pe omul Edward Michael Grylls să devină legenda de azi. 

Povestea unei vieţi pline de curaj, îndrăzneală şi putere. De neratat pentru orice cititor pasionat de aventuri.

Editura Nemira - CUMPĂRĂ

Bear Grylls

Cunoscut şi admirat de milioane de oameni ca protagonistul emisiunii TV Tehnici esențiale de supraviețuire, Bear Grylls a supravieţuit în locuri şi situaţii în care mulţi nu s-ar aventura. El călătoreşte în cele mai inospitaliere locuri de pe glob şi se pune în cele mai dificile situaţii pentru a-şi demonstra abilităţile de supravieţuire.

Grylls are la activ numeroase "recorduri" inedite, cum ar fi cina servită la cea mai mare altitudine, 7500 m deasupra nivelului mării, pe o masă suspendată sub un balon cu aer cald sau prima traversare neasistată a apelor îngheţate ale Atlanticului de Nord, într-o ambarcaţiune gonflabilă deschisă.

 

FACEBOOK

Twitter