În pas cu Paul

250 de kilometri în 7 zile sub soarele Saharei - așa arată cursa pe care o aleargă Paul Dicu. Marathon des Sables e socotită una din cele mai dure curse de anduranță din lume: concurenții pornesc la drum purtând în spate un rucsac cu tot ce le este necear: kitul de supraviețuire, hainele, sacul de dormit și mâncarea pentru toată săptămâna - cam 11 kilograme. Organizatorii oferă doar rația zilnică de apa, adăpost în corturi berbere și, la nevoie, asistentă medicală. 

Paul aleargă pentru a cincea oară la Maratonul Nisipurilor în sudul Marocului din 5 și până în 11 aprilie 2015. Dune de nisip, munți stâncoși, ueduri, platouri pietroase -€“ 250 de kilometri împărțiți în 6 etape. Și pentru că e a 30-a ediție a Marathon des Sables, etapă lungă a cursei va avea între 90 și 100 km a€“ va fi cea mai lungă din istoria cursei! Dacă-i aniversare, atunci să fie de pomină.

 Pe site-ul În pas cu Paul ținem pasul cu el și adunăm pașii lui Paul prin Sahara din pașii noștri, aici, acasă. Poți să alergi 10 kilometri sau doar 100 de metri? Alergi singur sau cu prieteni? Ai un parc în apropiere sau doar o pistă de atletism? Preferi să alergi pe bandă, acasă sau la sală? Esti în Bucurețti sau Mureș, în China sau Italia? Încalță-te și hai!

După ce-ai făcut tura înregistrează distanța ta pe site. NN România va răsplăti fiecare kilometru din cei adunați între 5 ți 11 aprilie cu o donație de 2 Euro către Inima Copiilor.

In pas cu Paul

FACEBOOK

YOUTUBE

TWITTER